MIGHTY

SERVICES

Det har aldrig været vigtigere at forstå sammenhængen mellem de mange kanaler, end det er i dag.

Branding
Branding
Creative
Storytelling
Video / Film production
Partnerships /Collabs
Activation
Concept
Digital Marketing
Google Ads
Sociale Medier
Mail
SEO/Linkbuilding
TikTok
Creative Studio
Copywriters
Social Media Content
Banner
Grafisk Design

Customer

JOurney

I virkeligheden er det vigtigt at forstå, at det hele faktisk SKAL hænge sammen, for at sparke røv. Fra den helt store 30x30m outdoor-kampagne, til den lille, specifikke automatiserede abandon-cart mail – der skal være en rød tråd. Ellers knækker filmen sgu.

Kontinuitet er vigtigt for troværdigheden og graden af fokus, der eksisterer i virksomheden. For hvis du ikke selv ser stabil ud, hvordan skal kunden så ha’ lyst til at lægge alle sine æg i din kurv?

Kunderejser kan være lange, ligeså vel som korte. Kunderejser til virksomheder, såvel som til forbrugere. Selv om de har mange lighedstegn, kan der også være stor forskel. For der er trods alt forskel på, om din kunde er en impulsiv lyst-shopper, eller om de lige tager 5 gode års overvejelser, inden beslutningen om de nye gardiner træffes.

Hos MIGHTY MONDAY forstår vi hvordan der skal kommunikeres, og vi er eksperter i at skabe en rød tråd mellem kanaler. Alt efter hvor ens potentielle kunder befinder sig i deres evige forbrugerliv. Vi ved at magien opstår, når man har tænkt alt fra branding til performance ind i sin strategi og målretter det kanalens miljø.

WHAT OUR

CLIENTS SAY

" Det er sjældent man oplever, at samarbejde med en ekstern partner, hvor man efter 1 års samarbejde stadig ikke har en finger at sætte på deres arbejde. Med MIGHTY MONDAY, har vi hos UNITY stadig den oplevelse “til gode”.
Et kreativt performance bureau der hele tiden optimere deres arbejde og kommer med nye ideer til udvikling. "

Olivia Vestergaard
UNITY

" Jeg arbejder sammen med Mighty Monday på ugentlig basis. De har taget min virksomhed JUSTDRIVE til nye højder. De har sørget for at optimere både vores Google og Facebook Performance til et uhørt højt niveau.
De gutter der er på team JUSTDRIVE fra Mighty Monday, er kompetente til udover fingerspidserne og samtidig nogle man også godt gider spise en frokost med.
Stor recommendation herfra! "

Kasper Suhr
JUSTDRIVE

" Succesfuldt samarbejde med eksterne partnere kræver resultater og tillid. De resultater, vi har opnået med Mighty Monday i løbet af det første år, har skabt en høj grad af tillid til dem som marketingsspecialister- og sparringspartnere. I dag lever vores digitale kunderejse på tværs af kanaler og content, og samarbejdet bidrager til vores vigtigste KPI - købeklare kunder. "

Rasmus Lindersgaard
Corpay One

" Jeg har brugt Mighty Monday fra vi startede vores firma og gør det fortsat. De har hjulpet os med en masse forskellige opgaver, fra SEO, hjemmeside og SoMe. Fuld tilfredshed, hurtig betjening og meget profesionelle med gode opfølgninger. De kan varmt anbefales. "

Peter Jespersen
Simpel Surdej

" Vi har været kunder hos Mighty Monday i et års tid nu og er rigtig glade for samarbejdet. MM leverer altid et super professionelt stykke arbejde, der har resulteret i en massiv vækst på vores webshop. Tak til hele holdet omkring og vi ser frem til et langt og succesfuldt samarbejde. "

Alexander Kønigsfeld
Alexander Lynggaard