Social Media Specialist

Vi kan lære dig det, men du skal selv ville det. Vi søger en Social Media Specialist med motivationen om at blive blandt de aller skarpeste profiler i arbejdet med strategisk og kreativ betalt annoncering på sociale medier.

Som Social Media Specialist vil dit arbejde bestå i at udvikle og implementere kreative og effektive strategier for kunder, baseret på data og på tværs af sociale platforme. Dit arbejde vil altid tage udgangspunkt i et solidt kendskab til dine kunders forretning med henblik på at øge dennes online synlighed og salg.

ANSVARSOMRÅDER

En Social Media Specialist har sin hjemmebane på de sociale platforme, såsom Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest Snapchat og Twitter. En specialist forstår at bruge platformenes mange funktioner og egenskaber til at sammensætte det bedste miks af initiativer for en kunde, og desuden kunne indtænke disse i det større marketingmiks på tværs af andre marketingkanaler.

Du vil gennemgå et intensivt læringsforløb, som vil ruste dig til det daglige arbejde med kunder. For os er det vigtigt at give dig det bedste afsæt til både det teoretiske og praktiske arbejde med betalt annoncering på sociale medier, men i ligeså høj grad at klæde dig ordentligt på til at kunne varetage den daglige kommunikation med vores kunder – begge dele er i højsædet hos MIGHTY MONDAY.

Du blive inkluderet i udarbejdelsen af pitches og være med på møder med både nye, potentielle kunder samt eksisterende kunder. Du vil fra start blive koblet på projekter og med tiden overtage og drive dine egne kunder

MIGHTY MONDAY?

MIGHTY MONDAY beskriver den følelse man har, når man tager hul på hver uge fyldt med energi, virkelyst og passion for det, man laver. Det er den følelse, vi ønsker at skabe overfor hinanden som kollegaer, og overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at glade mennesker tager gode beslutninger, og at gode beslutninger skaber gode resultater.

Vi forstår vigtigheden af glade medarbejdere. Det er dem vi lever af og vi har et stort ansvar for, at de har det godt, mens de er i vores varetægt. Derfor bruger vi meget tid på sociale aktiviteter, såsom at finde nye steder at spise ude sammen, at tage på udflugter og koncerter og at koge fedt på alt, hvad der kan konkurreres i.. Vi konkurrerer i minigolf, beerpong, mini-basket, paddletennis, klodsmajor (eller Jenga?), skak, løb, sang-quiz og kortspil.

Fremtiden ligger for fødderne af dem, der tør og vil. Vi tør. Vil du?

Vi glæder mig os at høre, hvad du kan bringe til bordet. Eller skærmen i dette tilfælde. Du ved, hvad vi mener.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning i dag:

Working at MIGHTY MONDAY

01

Fleksible arbejdstider

02

Bonusordning

03

Dygtige kollegaer

04

Intet loft for læring

05

Sociale arrangementer

06

Frokostordning

07

Pension

08

Forsikring

09

Barsel

Ansøg

go  top