SEO Specialist

 Vi leder efter vores næste ansatte - det handler om SEO! ✅

Du spiser komplekse og tekniske udfordringer til morgenmad, du sam-sover med dine tools, du trives med at være på og dele ud af din faglige viden, du stopper ikke før alt spiller, tracking er din gud og synergi din religion.

Du vil gerne hjælpe folk til at gøre det bedre - både kunder og kollegaer. Ideelt har du mere end 4 års erfaring med alle aspekter af SEO.. Eller også mangler du en chance for at kunne stråle og fyre den af i dit drømmejob?


Den ene eller den anden

I vores verden findes der overordnet to typer SEO-specialister. Der er dem, der elsker at sidde og grinde data dagen lang og for at finde frem til lige præcis de longtail-søgninger, tekniske fejl og konverteringsoptimeringer, der kommer til at gøre hele forskellen for, om en kunde synker eller sejler. Den anden type elsker at udarbejde og fremlægge pitches, lave engagerende content der rykker placeringer og holde møder med kunder omkring, hvor stor en del af deres forretning, der til stadighed er dybt afhængig af den organiske performance.

 

(For hvad skal det hele egentlig gøre godt for, hvis købeknappen ikke virker?!)

 

Vi leder ikke efter den ene eller den anden. Vi leder heller ikke nødvendigvis efter en, der kan begge dele. Vi leder derimod efter ham eller hende, der kunne have lyst og mod på at være den, vi og vores kunder stoler på, når det handler om søgemaskineoptimering.

 

At arbejde med SEO – the MIGHTY way

Du kommer til arbejde med alle aspekter af SEO og oparbejde en tæt kontakt med vores mange kunder, som alle forstår vigtigheden af et stærkt seo-setup. For at kunne arbejde med vores kunders forretning på allerhøjeste niveau og få den nødvendige indsigt, arbejder vi mange gange ude på vores kunders kontorer – nogle gange fast, og andre gange, når behovet er der.

Udover at du er knalddygtig på hjemmebane i dit speciale i søgemaskineoptimering, går vi også rigtig meget op i at skabe den bedst mulige synergi imellem alle marketingkanaler i spil, hvorfor du også vil komme til at arbejde tæt sammen konsulenter med andre specialer, fx sociale medier, konceptudvikling og/eller Google Ads.

 

MIGHTY MONDAY?

MIGHTY MONDAY beskriver den følelse man har, når man tager hul på hver uge fyldt med energi, virkelyst og passion for det, man laver. Det er den følelse, vi ønsker at skabe overfor hinanden som kollegaer, og overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at glade mennesker tager gode beslutninger, og at gode beslutninger skaber gode resultater.

 

Vi forstår vigtigheden af glade medarbejdere. Det er dem vi lever af og vi har et stort ansvar for, at de har det godt, mens de er i vores varetægt. Derfor bruger vi meget tid på sociale aktiviteter, såsom at finde nye steder at spise ude sammen, at tage på udflugter og koncerter og at koge fedt på alt, hvad der kan konkurreres i.. Vi konkurrerer i minigolf, beerpong, mini-basket, paddletennis, klodsmajor (eller Jenga?), skak, løb, sang-quiz og kortspil.

 

Fremtiden ligger for fødderne af dem, der tør og vil. Vi tør. Vil du?

Vi glæder mig os at høre, hvad du kan bringe til bordet. Eller skærmen i dette tilfælde. Du ved, hvad vi mener. 

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning i dag: 

Ansøg

go  top