Senior E-mailmarketing Specialist

Automations, flows, triggers og segmenter er en fast del af din daglige jargon. Du arbejder strategisk, taktisk og operationelt med e-mailmarketing. Du har en mission om at øge dine kunders åbningsrate, klikrate og skabe endnu flere konverteringer. Du er naturligt nysgerrig på at blive bedre for hver dag.

 

Som Senior E-mailmarketing specialist vil du få din egenkundeportefølje, hvor du er i tæt dialog med kunderne. Du har ansvaret for at udarbejde strategier, eksekvere og afrapportere på performance.

 

Det forventes at du er besidder rådgivningskompetencer og du kan tænke strategisk, da du skal hjælpe kunderne gennem hele købsrejsen. Det er et stort plus, hvis du kan yde generel rådgivning på tværs af det samlede marketing-mix og kan deltage aktivt, når snakken går på andre digitale kanaler, som f.eks. Facebook, Instagram og Google.

 

Operationelt forventes det at du kan bygge flows, definere segmenter og udforme e-mails til brug i kampagner. Derudover skal du kunne optimere performance, A/B splitteste og kunne afrapportere løbende på dine resultater.

 

Forventninger

 

Are you still with us? Fantastic! Hvis du kan nikke genkende til  nedenstående, så er du uden tvivl en god bejler til jobbet.

 

✅    1-3 års erfaring med e-mailmarketing og mailplatforme

✅    Kender til værktøjer som Zapier, Sleeknote, LeadFamly m.fl.

✅    Udadvendt, social og trives med at arbejde i et ungt og ambitiøst arbejdsmiljø.

✅    Tårnhøje ambitioner og ønskes at blive bedre dag-for-dag.

✅    Stor teknisk forståelse og er naturligt interesseret i den teknologiske udvikling.

 

MIGHTY MONDAY?

MIGHTY MONDAY beskriver den følelse man har, når man tager hul på hver uge fyldt med energi, virkelyst og passion for det, man laver. Deter den følelse, vi ønsker at skabe overfor hinanden som kollegaer, og overforvores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at glade mennesker tagergode beslutninger, og at gode beslutninger skaber gode resultater.

 

Vi forstår vigtigheden af glade medarbejdere. Det er dem vi lever af og vi har et stort ansvar for, at de har det godt, mens de er i voresvaretægt. Derfor bruger vi meget tid på sociale aktiviteter, såsom at finde nyesteder at spise ude sammen, at tage på udflugter og koncerter og at koge fedt på alt, hvad der kan konkurreres i.. Vi konkurrerer i minigolf, beerpong, mini-basket, paddletennis, klodsmajor (eller Jenga?), skak, løb, sang-quiz og kortspil.

 

Fremtiden ligger for fødderne af dem, der tør og vil. Vi tør. Vil du?

Vi glæder mig os at høre, hvor du skal sidde i båden. Grab an oar and start rowing!

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning her:

 

Ansøg

go  top