Google Ads Specialist

CPA, CTR, CPC, ROAS og POAS er en fast del af din daglige jargon. Du er naturligt nysgerrig på ’hvorfor?’, din tilgang til kunder er analytisk og du lykkes, når alt går op i en højere enhed.

Du vil gerne hjælpe folk til at gøre det bedre - både kunder og kollegaer. Du vil gerne være den, folk går til, fordi du forstår at se ind i en kundes konto og lave planen for, hvordan man bedst forløser alt potentialet.

Vi har brug for dig på vores hold – fordi vi drømmer om at lave Google Ads-versionen af Guldfireren 🏅

Google Ads-Guldfireren

Du kommer til at arbejde med alle grene og kanaler for paid media. Og – du kommer ikke til at gøre det alene, men sammen med et stærkt hold af 3 andre specialister. Den ene er helt vild med sprogets anekdoter og hvor procesoptimering er det lækreste, den anden er hardcore data-grinder med ambitioner om at gøre alt der rimer på teknik til det nye sort, og den sidste har kastet sin kærlighed på konstant at forudse og dygtiggøre sig indenfor de nyeste trends og muligheder indenfor betalt annoncering. Hvor sidder du henne i båden?

At arbejde med paid media – the MIGHTY way

Du kommer til arbejde med alle aspekter af paid media og oparbejde en tæt kontakt med vores mange kunder, som alle forstår vigtigheden af et stærkt setup. For at kunne arbejde med vores kunders forretning på allerhøjeste niveau, og få den nødvendige indsigt, arbejder vi mange gange ude på vores kunders kontorer – nogle gange fast, og andre gange, når behovet er der.

Udover at du er knalddygtig på hjemmebane i dit speciale i Googles betalte produkter og display-netværk, går vi også rigtig meget op i at skabe den bedst mulige synergi imellem alle marketingkanaler i spil, hvorfor du også vil komme til at arbejde tæt sammen konsulenter med andre specialer, fx sociale medier, konceptudvikling og/eller E-mail Marketing.

MIGHTY MONDAY?

MIGHTY MONDAY beskriver den følelse man har, når man tager hul på hver uge fyldt med energi, virkelyst og passion for det, man laver. Det er den følelse, vi ønsker at skabe overfor hinanden som kollegaer, og overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at glade mennesker tager gode beslutninger, og at gode beslutninger skaber gode resultater.

Vi forstår vigtigheden af glade medarbejdere. Det er dem vi lever af og vi har et stort ansvar for, at de har det godt, mens de er i vores varetægt. Derfor bruger vi meget tid på sociale aktiviteter, såsom at finde nye steder at spise ude sammen, at tage på udflugter og koncerter og at koge fedt på alt, hvad der kan konkurreres i.. Vi konkurrerer i minigolf, beerpong, mini-basket, paddletennis, klodsmajor (eller Jenga?), skak, løb, sang-quiz og kortspil.

Ansøg i dag

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning her: 

Working at MIGHTY MONDAY

01

Fleksible arbejdstider

02

Bonusordning

03

Dygtige kollegaer

04

Intet loft for læring

05

Sociale arrangementer

06

Frokostordning

07

Pension

08

Forsikring

09

Barsel

Ansøg

go  top