01.

LEARN.

Pre-boarding:

Workshop
Market research
Historisk data
Marketing mix
Content proces

Hos MIGHTY MONDAY forstår vi, at man skal kunne kravle, før man kan gå. Vi fokuserer derfor på at lære kunden at kende, inden vi går i gang med at optimere og eksekvere på diverse servicelines. Lavpraktisk betyder det, at vi holder en indledende workshop, hvor vidensdeling er i fokus.

02.

THINK.

Boarding:

Workshop
System integration
Handlings- & contentplan
Governance
opsætning

Når grundstenene for den fælles vision er lagt, handler næste skridt om at komme så tæt på hinanden som muligt. Vi holder derfor endnu et møde, hvor vi bliver enige i helt simple ting, som hvilke systemer, vi skal arbejde i, hvor og hvordan vi skal kommunikere samt en generel governance af samarbejdet.

03.

CREATE.

Working & evaluation:

Workshop
Eksekvering
Optimering
KPI board

Først når ovenstående steps er taget, har vi de rette forudsætninger for vores egentlige arbejde i form af eksekvering op optimering.

Fordelen ved at tage disse indledende steps er, at vi i en mere struktureret arbejdsproces kan eksekvere på et højere niveau og hele tiden evaluere performance på baggrund af en tidligere dialog. Dette skaber et mere strømlinet, målrettet og transparent arbejdsmiljø – og dermed også bedre resultater.

go  top