Virksomhed

Telmore (TDC)

Kontaktperson

Telmore er ejet af Danmarks største teleselskab, TDC. Telmore udbyder telefoni og internet til både B2B og B2C markedet i Danmark.

Our Services

Leadgenerering Social Medier

Kort om Casen

Telmore er ejet af Danmarks største teleselskab, TDC. Telmore udbyder telefoni og internet til både B2B og B2C markedet i Danmark.

Learn —

I samarbejde med Telmore gennemgik vi tanker og overvejelser samt forventningsafstemninger omkring formål og KPI´er. I alle cases er det vigtigt for os at sætte nogle konkrete mål med vores samarbejde, som vi løbende arbejder ud fra.

Think —

Med udgangspunkt i en fælles defineret målsætning om at finde en balance i mellem kvalitet og kvantiet på leads, valgte vi Sociale Medier som den leadgenererende kanal. På de Sociale Medier har vi muligheden for at styre volumen og kvalitet - og derved løbende skalere, hvis dataindsamlingen tillader det. Vi lavede i samarbejde med Telmore en strategi der skulle opfylde vores målsætning.

Vi oprettede samtidig integrationer der skyder leads med de rette informationer direkte ind i sælgernes CRM, hvilket sikrer at der vil blive taget hånd om de leads der skabes. Et lead er ikke mere værd, end de leads der bliver til kunder.

Create —

Vi har lykkedes med at skabe høj volumen af leads til Telmores telemarketing-afdeling, af en kvalitet som er tilfredsstillende i forhold til det KPI framework der er fastlagt.

Læs mere om

Telmore

ved at besøge deres hjemmeside

her

go  top